POKÉ AND MORE: HET EERSTE POKÉ RESTAURANT VAN TILBURG

“Je eet drie maaltijden per dag, dus een maaltijd moet gewoon goed zijn”, vertelt Louella Choo, eigenaresse van Poké and More. Voor een goede en gezonde maaltijd gaan we voortaan naar het nieuwe restaurant, waar ze, de naam zegt het al, verse poké bowls verkopen. En dat zijn niet zomaar poké bowls, je kunt ze helemaal zelf samenstellen en daarmee zijn er wel 1.000.000 variaties.

Bij Poké and More kun je altijd terecht voor een gezonde poké bowl, maar ook voor een yoghurt bowl en natuurlijk gewoon een vers kopje koffie of een van hun Infusions theeën. Je kunt er lekker zitten om te eten maar je kunt je bowl ook meenemen of laten bezorgen. Het bijzondere aan Poké and More is de ruime keuze aan ingrediënten die ze hebben. Ook bieden ze opties als vegetarisch, veganistisch of andere speciale diëten.

Daarnaast hecht Poké and More ontzettend veel waarde aan de kwaliteit van de vis die wordt verwerkt in de gerechten. “Er wordt dagelijks verse vis uit Zeeland bezorgd bij ons. De vis heeft een echte sushimi kwaliteit, dat houdt in dat de vis zelfs de volgende dag nog van goede kwaliteit is”, aldus Louella.

Poké bowls
Al vanaf €7,50,- kun je genieten van een zelf samengestelde poké bowl, in een small of medium formaat. Kun je nou niet kiezen tussen al die 1.000.000 variaties dan zijn er ook de specials. Dit zijn acht verschillende bowls met vier verschillende basisingrediënten bestaande uit sushirijst, parelcouscous, quinoa of courgettenoedels. Een populaire special van Poké and More is Spice Up Your Life. Dat is een poké bowl met sushirijst, verse zalm, edamame, wakame, rode radijs en avocado met onze huisdressing op basis van sojasaus met een verse peper en een beetje knoflook. Hier bovenop komen nog twee toppings, furikake en verse rode peper. Gedurende het jaar zullen er nog meer specials toe worden gevoegd aan het menu.

Yoghurt bowls
Ook deze bowl kun je helemaal zelf samenstellen met wat hartigs of wat zoets vanaf 5,95. Kies voor sojayoghurt of gewone yoghurt met de verschillende toppings als rood fruit, lijnzaad, gedroogde abrikoos, gojibessen, muesli, kokosrasp, mango, chocoladestukjes, cruesli, chiazaad of ananas. Er is voor ieder wat wils.

Poké and More heeft grote dromen en wilt in de toekomst het menu verder uitbreiden, maar dit blijft nog even een verrassing.

Bron